angel-Fratutescu-2Lugojeanul Angel Rodian Fratuţescu a fost desemnat săptămâna trecută de Federaţia Română de Culturism şi Fitness ca membru al lotului România – World Bodybuilding & Phisique Federation şi a fost invitat să reprezinte România în 10 mai, la concursul internaţional de culturism şi fitness din Viena la categoria Fitness Model. La competiţie vor participa concurenţi din 130 de ţări din Europa, Asia şi America, iar cei care se califică vor merge mai departe la Campionatele Mondiale.

„ Sunt foarte bucuros de faptul că am devenit membru al lotului WBPF România şi că am posibilitatea de a participa la astfel de competiţii. Anul trecut am obţinut locul 1 în Ungaria tot la un campionat World Bodybuilding & Phisique Federation. Sincer şi anul acest vreau să ajung pe podium, iar încă un loc1 m-ar face foarte fericit. Sunt foarte pregătit, mă antrenez zilnic şi ţin o dietă destul de strictă. Din decembrie 2013 am şi ajutor din partea firmei Nutritech, iar acum că am intrat în lotul Wbpf Romania, sper ca lucruriile să meargă şi mai bine”, a declarat Angel Fratuţescu.

Lugojeanul a început să se antreneze pentru concursuri încă din anul 2012 şi tot în 2012 a obţinut locul 1 şi locul 2, la două Concursuri Internaţionale, iar în 2013 a câştigat trei locuri 1, la un Concurs Naţional, unul International, dar şi în cadrul Campionatul Wbpf Ungaria.

 Posted by at 14:40